КОЛА МАСКА

Цени за кола маска:   

Горна устна, брадичка – 5 лв

Подмишници – 8 лв

Цели ръце – 15 лв

Половинки ръце – 12 лв

Бикини линия – 15 лв

Цели бикини – 20 лв

Половинки крака – 15 лв

Цели крака – 28 лв

Гръб/Гърди – 25 до 45 лв

 

Този метод е бил прилаган още от гърците и римляните. Премахването на нежеланите косми от повърхността на кожата – се превръща в рутина на съвременната жена. В крайна сметка меката, добре поддържана кожа е признак на съвременен стил. Независимо дали се нуждаете от премахване на окосмяването на на краката, под мишниците или ръцете, кола маска е най-добрият, сравнително безболезнен полу-постоянен метод за премахване на нежеланото окосмяване, оставяйки Ви свободна от косъмчета до 4 седмици!

Затова оставете бръснача, кажете сбогом на грубите и врасналите косъмчета и посрещнете усещането за приятно мека и гладка кожа!

Пo-фина, по-мека и по-гладка кожа, която остава без косъмчета от 3 до 4 седмици. А при редовно третиране намаляването на окосмяването може да бъде дълготрайно, дори постоянно премахване.

Непосредствено след процедурата, може да има някакъв дискомфорт в по-чувствителните зони или по време на първата процедура.

Необходимо е да изчакате косъмчетата да пораснат, така че да са достатъчно дълги, за да бъдат премахнати отново.

Важно е да хидратирате кожата, за да избегнете зачервяване и дискомфорт след процедурата.

Кола маската в домашни условия може да бъде рискована. Включва разтопяване на восъка в микровълнова или гореща вода. Ако не достигнете точната температура, може да се изгорите. Смелостта да дръпнете лентата, знаейки кога ще се случи това, също може да бъде бариера. Може да се появят синини, от неправилно издърпване и. Затова е най-добре да потърсите услугите на професионалист.

Най-популярните зони на тялото на жените за депилация са крака (половинки или цели), бикини и под и мишници. Обезкосмяването на лицето се прави на горната устна, брадичката, където растежът е хормонален.

След процедурата зоната се обтрива с подгодящ продукт за след депилация, за да се успокои.  Независимо дали става дума за естетични или хигиенни цели, обезкосмяването на косъмчетата с кола маска е най-честата форма на пълно обезкосмяване.

Домашни грижи след кола маска:

Важно е да се грижите правилно за епилираната зона след процедурата по премахане на нежеланото окосмяване, за да предотвратите

враснали косми, раздразнения или други реакции.

Ексфолиацията ще помогне да се поддържа кожата чиста между процедурите, но не се препоръчва в следващите 24 часа. За лице, гръб и гърди използвайте по-нежен ексфолиант.

Избягвайте използването на твърд сапун, защото той оставя филм върху тялото, който може да причини появата враснали косми.

Носете по-свободни дрехи след процедурата, за да избегнете неприятно триене и евентуално врастване на косъмчета.

Непосредствено след кола маска избягвайте директната слънчева светлина и солариум, особено докато кожата е все още зачервена от процедурата.

За 24 часа след кола маска избягвайте упражненията, горещите вани, сауна, басейн, парна баня, парфюми. Нанесете нежен овлажнител 24 часа след процедурата.