МИГЛИ И ВЕЖДИ

ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ

Извиването на мигли, за разлика от миглопластиката, която включва апликиране чрез залепване на изкуствени удължители към естествените косъмчета на миглата, за да създадат обем – са за подобряване на това, което вече имате, вашите естествени мигли, извиването на мигли акцентира на естествената визия.

Какво по-точно е извиването на мигли?

Това е извиване на миглите ви, по един естествен и естетически красив начин. За разлика от формулите, които някога са били използвани за накъдряне на косата, при извиването на мигли формулите са по-щадящи.

Как работи?

Преди да започне процеса по извиване, зоната на очите и миглите трябва да се почисти от грим и всякакви мазнини. Поставя се силиконова подложка върху клепача, като се използва нетоксично лепило, за да се прикрепят естествените мигли към подложката, за да се оформи извивката. Подложката е единственото нещо, което докосва кожата. Процедурата се прави само на горните мигли. След като всяка една мигличка се залепи върху формата, миглите се подреждат прецизно, така че да се получи хубава извивка на миглите и се нанася  извиващия лосион. Това е химичен разтвор, който се нанася до корена на миглите, между корена и средата на миглите и престоява между 10 и 15 минути. Може да отнеме само пет минути, въпреки че времето за обработка зависи от дебелината на косъма. След изтичане на необходимото време премахваме лосион 1 и инанасяме лосион номер 2, който отново втвърдява косъма, така че извивката да остане след отстраняване на подложката. За да получим желаното извиване, има различни форми и размери на формата. След премахването на втория лосион нанасяме трети, който да подхрани и възстанови здравината на естествените мигли Когато процедурата приключи, клиентът трябва да избягва навлажняване на миглите през първите 24 часа. Не използвате нищо, което да намокри миглите ви, като например пара, горещ душ, сауна, парна баня.Докато спите избягвайте спане по очи, за да не загубят миглите формата си бързо.

Колко дълго трае извиването на мигли?

Обикновено ефекта се задържа от шест до осем седмици, приблизително същото време като цикъла на растеж на миглите. Може да продължат до 10 седмици при някои хора. Винаги има вероятност от алергична реакция, както при всяка процедура, включваща химичен разтвор. Консултация с клиента, показва дали има чувствителност или страда от състояния като сухота в очите. Не се препоръчва на хора, използващи очни лекарства, които са се подлагали на лазерна операция на очите или по време на бременност, просто защото това е химикал.


Форма на веждите (кола маска/пинсети) – 10.00лв.

Форма и оцветяване на веждите – 15.00лв.

Оцветяване на мигли – 15.00лв.

Оцветяване на мигли и вежди + офирмяне на вежди – 25.00лв.

Ламиниране на вежди + боядисване- 55.00лв.

Ламиниране на мигли + боядисване- 55.00лв.

Пакет ламиниране на вежди и мигли + боядисване – 85.00лв.