Etre belle

Компанията е основана преди повече от 35 години, а седалището ѝ се намира в региона на Щутгарт, южна Германия. Стратегията на фирмата е фокусирана върху растежа, както по отношение на количество, така и по отношение на качество и затова кредото на être belle е:

„Успех! Това сме ние.”

Днес около 3000 козметични студия и центрове в Германия работят с продуктите на марката, които също могат да се открият в парфюмерийни магазини и wellness хотели. В целия свят être belle е синоним на изключителни козметични продукти и професионални системи за терапии. Марката присъства в 60 страни в света. Основната задача на être belle е да осигурява на своите партньори и крайни клиенти висококачествени и ефективни продукти на достъпна цена.

être belle непрекъснато разработва иновативни продукти. Отличното качество на продуктите е резултат от многогодишни системни изследвания и разработки. Чрез участие в национални и международни изложения и чрез обмяна на идеи с водещи лаборатории по света être belle винаги може бързо да отговори на изискванията на непрекъснато променящия се козметичен пазар.

Продуктите на être belle отговарят на всички фармацевтични изисквания и наредби. Като международна компания être belle декларира всички съставки в съответствие с INCI и CFTA. Лабораториите на фирмата са с GMP сертификат.

Доверете се на компетентността и професионализма с името être belle!

 

HYALURONIC³- ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ

Поддържа – изглажда – стяга

Хиалуронова киселина от трето измерение – ефективна алтернатива на третирането на бръчките с инжекции.

В тази нова серия на etre belle си подават ръка високата технология и природата.2 часа след нанасяне на продуктите нивото на влага в кожата се повишава до 79,2%!

Продуктите от серията съдържат хиалуронова киселина, Quicklift, Eyeseryl, масло от гроздови семена.

Всички продукти от серията са без парабени, минерални масла, алергенти, PEG – деривати.

HYALURONIC3 QUICKLIFT™
24-ЧАСОВ ДНЕВЕН+НОЩЕН КРЕМ
Интензивно овлажняващ дневен и нощен крем. Подходящ за всеки тип кожа. Комплексът от хиалуронова киселина с троен ефект достига до различните слоеве на горния епидермис. Маслото от гроздови семена, маслото от жожоба и скуаланът обогатяват допълнително формулата на продукта. Кожата на лицето става по-гладка и еластична. Нанася се сутрин и вечер. За постигане на оптимален вариант под крема се нанася  24-часовия серум от серията. 50мл.

 

 


HYALURONICQUICKLIFT™

24-ЧАСОВ ДНЕВЕН + НОЩЕН СЕРУМ С БЪРЗ ЛИФТИНГ ЕФЕКТ 

Изглаждащ серум с тройно действие. Хиалуроновата киселина изпълва депата на влага в кожата. Quicklift™ има лифтинг ефект върху лицето. Продуктът е с трайно действие. Кожата става по-гладка, а бръчките се изглаждат отвътре навън. Подходящ за всеки тип кожа. Нанася се пестеливо сутрин и вечер върху почистена и все още леко влажна кожа. Отгоре се нанася 24-часовия крем от серията. 30мл.

 


HYALURONIC3
КРЕМ ЗА ОЧИ 

Подходящ за всеки тип кожа. Съдържа хиалуронова киселина, Quicklift™, Eyeseryl™, подхранващо масло от гроздови семена. Овлажнява интензивно и има меко моделиращо действие. Комплексът от хиалуронова киселина с тройно действие и стягащата съставка Quicklift™ действат в интелигентна мулти-етапна система, като изглаждат фините линии и намаляват дълбочината на бръчките. Продуктът осигурява максимална трайна хидратация и младежки вид. Видимо намалява следите от умора, фините линии, торбичките под очите, ефекта на „смъкнатите” клепачи и тъмните кръгове под очите. Нанася се сутрин и вечер около очите след почистване. 30мл.


HYALURONIC3 QUICKLIFT™
РОЛ-ОН СЕРУМ ЗА ОЧИ

Серум за очи с хиалуронова киселина, Quicklift™ и Eyseryl™. Съвременният пептид Eyseryl™ е предназначен за изсветляване на тъмните кръгове и намаляването на торбичките под очите. Рол-он апликаторът се използва, за да се постигне ефект на масаж. Сутрин и вечер посредством разпръскващия бутон се нанеся с топчето апликатор 2-3 пъти в посока от външния към вътрешния ъгъл на окото. След това се потупва нежно до  пълното абсорбиране на серума. 6.5мл.

 

 


 

HYALURONIC3X-PRESS
ПАЧОВЕ ЗА ОЧИ

Съдържат хиалуронова киселина и морски колаген. Средство за бързо стягане и изглаждане на кожата около очите. Когато тя изглежда уморена и отпусната, hyaluronicX-press пачове за очи ще я стегнат, изгладят и възстановят блясъка ѝ. Фините линии моментално се изглаждат, а кожата възстановява свежестта си. Благодарение на смесеното хиалурон-колагеново покритие, тези пачове са самозалепващи се, осигуряват максимална абсорбция на активните вещества и са лесни за прилагане. За постигане на най-добър резултат използвайте пачовете 2 до 3 пъти седмично за 15-30 минути. След отстраняването им за засилване на ефекта се нанеся крем за очи Hyaluronic3. 5 бр. в пакет.


 

 

 ЗЛАТНА СЕРИЯ С ХАЙВЕР

Златната серия е серия от висок клас – перфектна комбинация от изключително ефективни съставки – 24 каратово злато, хайвер, имусел и мед. Тя ще задоволи дори най-изтънчените изисквания!

Злато – повишава жизнеността и енергията, засилва обмяната на веществата, дава повече енергия, отразява светлината. Дълбочината на бръчките намалява до  38.5%.

Хайвер – обединява в себе си цялото богатство на морето – минерали, витамини, липиди и протеини и активира образуването на нов колаген, стимулира и овлажнява.

Имусел – стимулира собствената имунна система на кожата.

Мед – има възстановяващо действие, интензивен фактор за задържане на влагата и поддържане еластичността на кожата.


НЕВЕН КРЕМ С ХАЙВЕР И ЗЛАТО 

Съдържа специален комплекс хайвер, злато, мед, витамин Е и имусел. Осигурява защита през деня, засилва собствения имунитет на кожата, овлажнява, подобрява еластичността и придава гладкост. Нанася се сутрин върху 24-часовия гел или серум от същата серия. Кремът е идеална основа за грим. 50мл.

 

 

 

 


НОЩЕН КРЕМ С ХАЙВЕР И ЗЛАТО

Съдържа комплекс хайвер, злато, мед, имусел и дермаксил. Висококачествен подхранващ крем, подобряващ структурата на кожата. Стимулира колагеновия синтез, подобрява еластичността на тъканите, изглажда бръчките, активира клетъчната обмяна и възстановява свежестта и младежкото излъчване. Нанася се вечер върху 24-часовия гел или серум от същата серия. 50мл.


КРЕМ ЗА ОЧИ С ХАЙВЕР И ЗЛАТО

Висококачествен крем с нежна консистенция и траен ефект. Съдържа злато, хайвер, матриксил, мед, витамин Е, имусел и аргинин. Продуктът стяга съединителната тъкан чрез активиране на колагеновия синтез, има силен и ефикасен овлажняващ ефект. Видимо изглажда бръчките, като веднага се поема от кожата и позволява устойчивост и трайност на грима. 30мл.-реф. № 3295; 50мл.*


ЛИФТИНГ СЕРУМ С ХАЙВЕР И ЗЛАТО

Лифтинг серум с моментално действие. При използването му кожата видимо придобива по-жизнен вид и безупречна гладкост – веднага след първото нанасяне. С комплекса от хайвер, злато, и активни съставки трайно се постига бърз лифтинг ефект, образува се хидро депо в кожата, намалява се дълбочината на бръчките. Идеална основа за грим. Нанася се 2-3 пъти седмично. 30мл.


Рол-он за очи

– Охлаждащ и стягащ продукт за очи, осигуряващ максимално овлажняване
– Масажното топче стимулира микроциркулацията
– Лека и бързо абсорбираща се текстура
Кожата около очите видимо става по-стегната и искрящо свежа!

Нанася се сутрин и вечер върху почистена кожа с помощта на апликатор в посока от вътрешния ъгъл на окото навън.

Съвет: Продуктът може да се нанася както около очите и върху бръчките тип „пачи крак“, така и върху назолабиалните бръчки.

Специфични активни съставки:

Злато. В древния Египет фараоните и обкръжението им се възползвали от златото като еликсир на красотата. Златото стимулира клетъчната регенерация и възстановява еластичността и стегнатостта на тъканите. Отраженията на светлината и слънцето от финия златен прашец придава на кожата блясък и оптически намалява дълбочината на линиите и бръчките.
Хайвер. Екстрактът от хайвер комбинира многобройни активни съставки като минерали, витамини, микроелементи, липиди и протеини. Подобрява клетъчния метаболизъм и овлажнява.
Pullulan. Това е полизахарид със стягащ и овлажняващ ефект.

Комбинацията злато + хайвер и Pullan моментално изглажда, релаксира и освежава уморената кожа около очите.


СЕРИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Sensiplus+ Hydrasilk


  • Без оцветители, консерванти, минерални масла и парабени.

24ч. КРЕМ ДЕН+НОЩ, SPF 10 

24-часов овлажняващ крем с копринени протеини, бял чай и чисти растителни масла. Осигурява трайно овлажняване, стабилизира естествения защитен механизъм на чувствителната кожа, която е склонна към възпаления. Палмовото масло подобрява еластичността. Кремът защитава чувствителната кожа, успокоява дразненето и изглажда бръчките, причинени от дехидратация. Подходящ за всеки тип кожа. 50мл.


24ч. КРЕМ ДЕН+НОЩ ОБОГАТЕН, SPF 10 

Това е специален обогатен балансиращ крем с копринени протеини, бял чай и растителни овлажнители. Подобрява състоянието на кожата, изглажда я и оставя приятно чувство на комфорт. Според състоянието и нуждите на кожата се нанася след базовия серум от същата серия. Така ефектът е оптимален. Подходящ за суха кожа. 50мл.


 

СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ


BOOSTER – 34.00 лв

Силно овлажняващ гел против бръчки-база за грим

Непосредствено след нанасянето на гела със сатенена структура бръчките намаляват дълбочината си и кожата се опъва отвътре навън. Водоустойчивият защитен филм предпазва от външни влияния, успокоява и създава комфорт на сухата кожа като задържа влагата в нея. Продуктът е със силно матиращ ефект и е идеално основа за грим. Нанася се пестеливо след дневния крем като основа за фон дьо тен. Отгоре нанесете желания фон дьо тен. 15 мл.


ДВУФАЗЕН ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ

Дегримьор

Продукт без мазнини за отстраняване на грим от лицето, очите и устните. Подходящ и за водоустойчив грим. Овлажнява кожата и я освобождава от мастни отлагания. Без аромати. Преди употреба се разклаща до смесване на двете фази. 100мл.


 

СЕРИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ


TIME CONTROL

TIME CONTROL Q10
ФИТОКОМПЛЕКС КРЕМ 

Обединява в едно действието на капсулования коензим Q10 и на фитохормоните в една перфектна комбинация. Фитохормоните, получени от соя, стимулират метаболизма на клетките, а витамин Е осигурява защита от вредните влияния на околната среда. 50мл.


TIME CONTROL Q10
ФИТОКОМПЛЕКС СЕРУМ

Фитохормоните и капсулования коензим Q10 стимулират метаболизма на клетките, а витамин Е осигурява защита от вредните влияния на околната среда. Подходящ за нуждаеща се нормална и смесен тип кожа и при склонност към възрастова себорея. Нанася се сутрин и вечер под крема. 30мл.


TIME CONTROL Q10
ВИТАЛ СЕРУМ

Серум с възстановяващо действие за много суха, нуждаеща се кожа. Съдържа коензим Q10, витамин А и Е, чрез действието на които бръчките чувствително се намаляват и се стимулира производството на колаген и еластин. Растителните масла поддържат и предпазват кожата, а останалите активни съставки имат стягащ и овлажняващ ефект. Нанася се сутрин и вечер под крема. 30мл.

 


ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ

TIME CONTROL

За уморена кожа и против торбички. Изглажда и укрепва околоочния контур, увеличава еластичността на кожата на клепачите и изглажда бръчките. Стимулира естествения собствен възстановителен механизъм и синтеза на колаген. Придава мекота, стегнатост, видимо намалява тъмните кръгове под очите. Микро-фини пигменти разпръскват светлината, тушират сенките и изглаждат линиите и бръчките. 15мл.


СЕРИЯ ЗА ПРОБЛЕМНА И МАЗНА КОЖА


PURITY INTENSE

24-ЧАСОВ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 

Леката, матираща и овлажняваща текстура на крема има антибактериално действие, а неговите активни съставки се комбинират ефективно със салициловата киселина и цинка, като помагат на кожата да върне нормалното си състояние. Съдържа себум-регулиращи, кератолитни активни съставки, които намаляват замърсяванията и успокояват възпаленията. Връща блясъка и свежестта на млада, здрава кожа. 50мл.


ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ 

Щадящо почиства без да изсушава. Съдържа глицерин, пантенол, салицилова киселина, която има анти-микробно и анти-възпалително действие и спомага за облекчаване на възпалените участъци на проблемната, мазна и комбинирана кожа. Перфектно подготвя кожата за следващите стъпки на третиране с продуктите от серията. 150мл.


 

ВИТАМИНОЗНА СЕРИЯ


ENERGY

КРЕМ С ВИТАМИН С 

ENERGY C

Мек 24-часов крем, с капсулован витамин С. Подходящ за всеки тип кожа, като се препоръчва за бледа и предразположена към пигментация и кожа с влошено кръвообращение. Естественият антиоксидант витамин С стимулира кръвообращението и образуването на колаген. Изглажда кожата, възстановява свежестта ѝ, комплексно я подхранва и укрепва защитния ѝ механизъм. 50мл.

 


КРЕМ 24 ЧАСА А+Е+С 

ENERGY PLUS

24 часов крем подходящ за всеки тип кожа, особено за суха, уморена и нуждаеща се от възстановяване. Съдържа витамини А, С, Е и SPF 10. Предпазва от образуването на бръчки, снабдява кожата с важни елементи, необходими за възстановяването ѝ. 50мл.

 

 

 


КРЕМ „ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ” 

FRUIT REPАIR CREAM

Комбинация от активно въздействащи вещества, витамини и минерални соли, които създават комплексна витаминна терапия на кожата. Съдържа екстракти от авокадо, киви, папая, лимон, праскова, ябълка, грозде, манго и др. Има UV-А и UV-В защита филтри. Подходящ е за третиране на нормална и комбинирана кожа. 50мл.

 


СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ВИТАМИН С
VITA-VEL, SPF 10 

Съдържа дериват на витамин С, преминаващ в кожата през биологичен процес, който го превръща във витамин С. Защитава от свободните радикали. Придава  еластичност и кадифена мекота. Идеален за чувствителна към слънцето кожа и за всеки вид загубила тонуса си кожа. 30мл.

 


СЕРУМ ЗА ОЧИ „ЕНЕРГИЯ” 

Възстановяващ, овлажняващ серум за деликатната област на околоочния контур. Прави кожата по-устойчива на умора, има успокояващо действие, изглажда фините линии и бръчки. 15мл.

 


СЕРИЯ С АЛОЕ ВЕРА


хидратираща серия

КАРОТИНОВ КРЕМ 

Богат подхранващ крем от растителни екстракти и масла, подходящ за всеки тип кожа. Регенерира, укрепва, възстановява и подхранва уморената, изтощена кожа. Може да се използва като поддържащ дневен крем и като подхранващ възстановяващ нощен крем. 50мл.

 


ТИМУСЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ 

Регенериращ крем за суха, нуждаеща се кожа. Комбинацията от аминокиселини, минерали и микроелементи увеличават способността на кожата да поема влага. Ускорява регенерацията на клетките, съживява, изглажда и значително подобрява състоянието на кожата. 50мл.

 


КОЛАГЕНОВА КРЕМ МАСКА 

Ефективна маска, подходяща за всеки тип уморена, суха кожа. Предпазва от образуването на бръчки. Нейните съставки от чист колаген и пчелен восък подхранват кожата с вещества, които допълват естествения овлажняващ фактор. Нанася се два пъти седмично. След отстраняване на маската отгоре нанесете подходящ крем. Маската има изключителни възстанивяващ ефект за кожа която е излагана на слънце. 50мл.

 


КРЕМ ЗА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ 

Има стимулиращ и укрепващ ефект върху мускулатурата на шията и деколтето. Подобрява еластичността на кожата. Нанася се сутрин и вечер с движения от деколтето към врата. 50мл.

 


МЕК ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ 

Мек деликатен крем-пилинг, подходящ  за всеки тип кожа. Освобождава порите на кожата от повърхностния слой мъртви клетки и излишък на себум. Освежава и изравнява тена. Може да се използва и за ръце. 50мл.

 


КРЕМ ЗА ОЧИ С АЛОЕ ВЕРА 

Предотвратява образуването на бръчки и премахва умората на чувствителната зона около очите. Подобрява еластичността на кожата и я освежава. Съдържа пантенол, токоферол и екстракт от липа. За всеки тип кожа. 20 мл.

 



 

СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ

Продуктите са в съответствие с последните изисквания и насоки по отношение на слънцезащитата, които влязоха в сила от 2009 г. Съдържат UVA и UVB филтри от най-ново поколение. Не съдържат парабени, парафини и минерални масла.

SPF 30+ притежава над 30 UVB защита и 10 UVA защита.

SPF 50 притежава 50 UVB защита и 17 UVA защита.

Кръгът с буквите „UVA” отбелязан върху продукта означава, че поради новите изисквания UVA защитата трябва да бъде 1/3 от UVB защитата.


МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ 

SPF 30+

Интелигентна слънчева и анти-ейдж защита за лице, шия и деколте. Съдържа овлажнители и биотехнологически ефективния агент Venuceane™. Защитното действие на Venuceane™ се увеличава с интензивността на слънцето и по този начин се намалява възможността за фотостраеене на кожата. Употребата на най-новите UVA/UVB слънчеви филтри спомага да се минимизира появата на лунички, петна и свръхпигментация и стареенето на кожата при излагане на слънце. Кожата остава изцяло защитена, гладка, стегната и еластична. Кремът не съдържа парабени, парафини и минерални масла. 75мл.


МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ 

SPF 50

Последно поколение слънцезащита за лице, шия и деколте. Специално разработена за чувствителна към слънцето или за светла кожа и за такава, която е с тенденции към хиперпигментация. Употребата на най-новите UVA/UVB слънчеви филтри спомага да се минимизира появата на лунички, петна и свръхпигментация и стареенето на кожата при излагане на слънце. Овлажняващите фактори поддържат и естественото ниво на влажност, поддържат кожата гладка и с искрящ тен. Продуктът не съдържа парабени, парафини и минерални масла. 75мл.


Декоративна козметика


BOOSTER 

(Силно овлажняващ гел против бръчки – база за грим)

Непосредствено след нанасянето на гела със сатенена структура бръчките намаляват дълбочината си и кожата се опъва отвътре навън. Водоустойчивият защитен филм предпазва от външни влияния, успокоява и създава комфорт на сухата кожа като задържа влагата в нея. Продуктът е със силно матиращ ефект и е идеална основа за грим. Нанася се пестеливо като основа за фон дьо тен. 15 мл.


ФОН ДЬО ТЕН „КАДИФЕ“

Копринено мек, хидратиращ и матиращ фон дьо тен с висока покривност. Микро-частиците абсорбират излишъка на себум и контролират неприятното лъщене на кожата. Пречупващите светлината пигменти моделират повърхността на кожата и прикриват малките недостатъци. Тенът на лицето е копринено матов и поддържан. 30мл.


ФОН ДЬО ТЕН TIME CONTROL 

(medical beauty)

Комбинира в едно анти ейдж качествата на крем за лице и функциите на перфектен фон дьо тен. След нанасяне фините линии и бръчици видимо се изглаждат. Патентованата съставка vegeseryl® подобрява тонуса и състоянието на кожата като се постига безупречна копринена гладкост. Нанася се равномерно с приложената гъба. 30мл.


СПИРАЛА LASH-XPRESS & HYALURONIC 

Извиване, удължаване и забележителна трайност! Гарантира плътни, извити мигли с изразителен обем. Хиалуроновата киселина възстановява влажността и подобрява еластичността. Извитата четка осигурява максимален контакт с миглите – постига се ефекта на извивачката за мигли и се придава смайващ обем. Съставът и текстурата уплътняват и удължават миглите при всяко нанасяне. С всяко следващо нанасяне плътността и удължаването са по-осезаеми. 8.5 мл.


СПИРАЛА 1+1

DOUBLE EFFECT MAXIMIZING

Обем по желание! За постигане на естествен, едва доловим или интензивен магнетичен поглед. Карбоново черните пигменти гарантират траен, забележителен резултат. Благодарение на интелигентната система на апликатора може да използвате: Четка 1: – за постигане на обем и дължина. Четка 2: – за постигане на изключителен обем и максимална дължина. Може да комбиниратте двата варианта (четка 2+четка 1) за забележителен ефект. Не съдържа консерванти, алкохол и парфюмна композиция, което я прави подходяща за чувствителни очи и при използване на контактни лещи. Вие избирате обема, който желаете и го постигате с новата спирала 1+1 Double Effect. 7.5 мл.


ЧЕТКА ЗА ГРИМ

Четка за перфектно нанасяне на фон дьо тен/пудра, осигуряваща идеална покривност. Придава естествен завършек на Вашия грим.


ЧЕТКА ЗА РУЖ

Четка за нанасяне на руж – малка (бяло, черно). Придава естествен завършек на Вашия грим. Реф.


ОСТРИЛКА – ЗЛАТНО/ЧЕРНО

Идеална за подостряне на моливи за очи и устни.