ПРОДУКТИ

 

DR.BELTER

 

SANS SOUCIS

 

ETRE BELLE

 

 

 

Изграждане на ежедневнa грижа за кожата.

Kакъвто и да е вашият тип кожа, ежедневната рутинна грижа за кожата може да ви помогне да поддържате цялостното здраве на кожата и да подобрите специфични проблеми като акне, белези и тъмни петна. Ежедневната рутинна грижа за кожата има четири основни стъпки, които можете да правите два пъти на ден сутрин и вечер преди лягане.

 

1. Почистване: Изберете почистващ продукт, според вашия тип кожа, който не оставя кожата ви с чувство на опъване след измиване. Почиствайте лицето си не повече от два пъти на ден.

2. Серум:  Серумът е продукт, който съдържа концентрирани количества от една или две ключови съставки, предназначени да се насочат към специфични нужди от грижа за кожата.

 

Добре е да се знае: Серумите не са предназначени да заменят други продукти, като крем или слънцезащитен продукт. Ако използвате хидратиращ серум, все пак трябва да използвате и хидратиращ крем.

 

3. Овлажняващ крем: Дори мазната кожа се нуждае от хидратация, но използвайте такъв, който е лек, на базата на гел без мазнини. Сухата кожа може да се възползва от повече кремообразни хидратиращи продукти.

 

4. Слънцезащитен крем: Нанесете слънцезащитен крем с най-малко 30 SPF, 15 минути преди да излезете на открито, тъй като е необходимо известно време, за да се активира слънцезащитният крем. Опитайте крем, който предлага широкоспектърна UVA/UVB защита.

 

Професионалните козметични марки, които можете да намерите в Kозметичен салон FLOW, разполагат с богата гама от продукти за домашна грижа, с които да се грижите по най-добрия начин след процедурите в салона.