NEEDLY

pH Балансиращ Богат крем за лице

Интензивен хидратиращ крем, който овлажнява и видимо балансира кожата

Подпомага естествената кожната бариера
Мека текстура, която оставя кожата с усещане на гладкост, хидратиция и комфорт. Обогатен с: Пантенол (провит.В5), който активно поддържа хидратацията в кожата, поддържайки естествената кожна бариера. Грифолинът, естествена съставка, която подхранва кожата и създава видима плътност на кожата. С приятен естествен аромат на японски кипарис, хидратира в дълбочина и оставя кожата здрава. Без алкохол, парабени, изкуствени оцветители и аромати. Лека емулсия, която може да се нанася върху кожата, без да я прави лепкава. След почистване, тонизиране и допълнително хидратиране на кожата, чрез лосион, е време да я подхраним щедро. NEEDLY pH Балансиращ Богат крем за лице подхранва, успокоява, балансира и овлажнява активно кожата.
Кремът съдържа пантенол (вит.В5), който подсилва кожната бариера. Хидратира и успокоява кожата. Аденозинът надеждно противодейства на бръчките, като стимулира производството на колаген и еластин. Ниацинамидът е отговорен за озаряващия ефект. Изсветлява пигментните петна, стеснява порите и допълнително противодейства на стареенето на кожата. С екстракти от зелен чай, центела азиатска и розмарин, сърцевиден лист (Хутиния) кожата е успокоена и овлажнена. Със силно овлажняващи масла от Моринга и Ший. Съдържа още екстракт от какаови зърна, хиалуронова киселина и хидролизирана хиалуронова киселина, които съдействат за овлажняването на кожата. Eкстрактът от Coolin, чиято основна съставка е Грифолина, е открит естествено във вид финландска гъба. Доказано Грифолинът действа анти-ейдж на кожата, подхранва я и засилва кожната бариера. Съдържа и екстракти от памук и пелин. С нежен естествен аромат на Хиноки (японски кипарис). 50мл.

Цена: 72.00лв


pH Балансиращ Лосион

Лека емулсия, пълна с овлажняващи съставки.
Може да опрости рутинната грижа за кожата, чрез нанасяне на есенция и лосион наведнъж.
Освежаващ и немазен завършек. Балансира pH на кожата.
Тройно действие: хидратиране, против бръчки и себум регулиране.
Съдържа пантенол, ниацинамид, хиалуронова киселина, хидролизирана хиалуронова киселина и аденозин.
С екстракти от Coolin (екстракт от финланска гъба), пелин, памук, зелен чай и розмарин. Без алкохол, синтетични оцветители и аромати. Лека емулсия, която може да се нанася върху кожата, без да я прави лепкава. След почистване и тонизиране на кожата е време да я овлажним и подхраним щедро. NEEDLY pH Балансиращия Лосион е идеален за ежедневната ви рутина, тъй като с един продукт нанасяте лосион и есенция. Той балансира pH на кожата, успокоява, овлажнява и има допълнителни изсветляващи и подмладяващи кожата свойства.
Лосионът съдържа пантенол (вит.В5), който подсилва кожната бариера. Хидратира и успокоява кожата. Аденозинът надеждно противодейства на бръчките, като стимулира производството на колаген и еластин. Ниацинамидът е отговорен за озаряващия ефект. Изсветлява пигментните петна, стеснява порите и допълнително противодейства на стареенето на кожата. С екстракти от зелен чай, центела азиатска и розмарин, сърцевиден лист (Хутиния) кожата е успокоена и овлажнена. Съдържа още екстракт от какаови зърна, хиалуронова киселина и хидролизирана хиалуронова киселина, които съдействат за овлажняването на кожата. Eкстрактът от Coolin, чиято основна съставка е Грифолина, е открит естествено във вид финландска гъба. Доказано Грифолинът действа анти-ейдж на кожата, подхранва я и засилва кожната бариера. Съдържа и екстракти от памук и пелин. С нежен естествен аромат на Хиноки (японски кипарис). 145мл.

Цена:60.00лв.


pH Балансиращ Тонер

Успокояващ тонер
Балансира pH на кожата
Тройно действие: хидратиране, против бръчки и себум регулиране.
Съдържа пантенол, ниацинамид, хиалуронова киселина, хидролизирана хиалуронова киселина и аденозин. С екстракти от Coolin (екстракт от финланска гъба), гъба Мацутаке, пелин, памук, зелен чай и розмарин. Без алкохол, синтетични оцветители и аромати. Текстура с водна есенция, която се разнася нежно върху кожата.
Лека формула, която може да се нанася върху кожата, без да я прави лепкава. След почистване, тоникът е първата стъпка за ежедневна грижа за красотата. pH Балансиращия тоник на NEEDLY идеално подготвя кожата ви за следващите стъпки на ежедневна грижа. За целта той балансира pH на кожата, успокоява, овлажнява и има допълнителни изсветляващи и подмладяващи кожата свойства.
Тоникът съдържа пантенол, който подсилва кожната бариера. Хидратира и успокоява кожата. Аденозинът надеждно противодейства на бръчките, като стимулира производството на колаген и еластин. Ниацинамидът е отговорен за озаряващия ефект. Изсветлява пигментните петна, стеснява порите и допълнително противодейства на стареенето на кожата. С екстрактите от зелен чай, центела азиатска и розмарин, сърцевиден лист (Хутиния) кожата е успокоена и овлажнена. Съдържа още екстракт от какаови зърна, хиалуронова киселина и хидролизирана хиалуронова киселина, които съдействат за овлажняването на кожата. Eкстрактът от Coolin, чиято основна съставка е Грифолина, е открит естествено във вид финландска гъба. Доказано Грифолинът действа анти-ейдж на кожата, подхранва я и засилва кожната бариера. Съдържа и екстракти от памук, пелин и гъба Мацутаке. С нежен естествен аромат на Хиноки (японски кипарис). 145мл.

Цена: 60.00лв.


 

Tонер тампони с киселини за ежедневна употреба

Готови за употреба напоени тампони за ежедневно тонизиране.
Тройно действие: почиства нежно, свива порите и овлажнява.
Съдържат: хиалуронoва киселина, BHA, PHA, екстракт от листа на пелин, алонтоин, екстракт от чаено дърво, центела азиатика, glyceryl glucoside. Здравата кожа има леко киселинно pH -> 5.5. Нежните тонер тампони на NEEDLY, се използват за ежедневно тонизиране на лицето и убеждават с тройния си ефект: осигуряват нежно почистване, достатъчно овлажняване и същевременно стесняват порите. Текстурата на кожата също се подобрява и изглажда, раздразненията се успокояват.
За тази цел те съдържат: хиалуронoва киселина, BHA, PHA, екстракт от листа на пелин, алонтоин, екстракт от чаено дърво, центела азиатика, glyceryl glucoside.
Хиалуронът е вещество, което също се среща естествено в кожата ни. Използва се за свързване и съхраняване на влагата в нашите кожни клетки. Когато производството на хиалурон намалява с възрастта, кожата губи влага и обем. Хиалуроновата киселина в тониращите подложки балансира естествено намаляващия баланс на хиалуроновата киселина и прави кожата да изглежда по-стегната и плътна.
Салициловата киселина (BHA) и глюконолактонът (PHA) нежно отстраняват мъртвите кожни клетки, почистват порите и регулират производството на себум от кожата. Ексфолиращият ефект изравнява тена и текстурата на кожата.
Пелинът, благодарение на своя успокояващ кожата, антибактериален ефект, помага особено при нечиста и чувствителна кожа. Успокояващият кожата ефект е подкрепен от Центела Азиатика и екстракт от чаено дърво.
С диаметър от 80 мм, тониращите подложки са особено големи и могат лесно да се нанасят върху кожата и да се използват като маска – за особено интензивна грижа – оставяни върху кожата за десетина минути.
С релефна, за нежно ексфолиране, и мека страна.
Изключително голям с Ø 80 mm/60 броя.

Цена: 48.00лв.


Ампула пантенол плюс

С Двойна функция: против стареене и за изсветляване на кожата. Със силно овлажняващи съставки: пантенол, алантоин, ниацинамид и аденозин.
Укрепва кожната бариера.
За по-стегната и здрава кожа. Може да се нанася няколко кратно на желаните места, според нуждите на кожата. Формула с ниско тегло. Попива бързо. Подарете на стресираната, уморена кожа релаксираща почивка с хидратиращия серум с двоен ефект. За целта ампулата съдържа пантенол, алантоин, ниацинамид и аденозин.
Пантенолът, често наричан провитамин B5, е особено популярен, като овлажнител и помощник при заздравяването на рани. Свързва влагата в кожата, укрепва естествената защитна кожна бариера и по този начин противодейства на загубата на влага. Благодарение на противовъзпалителните си свойства, успокоява кожните раздразнения. Алантоинът има успокояващ кожата ефект, овлажнява и подпомага заздравяването на рани.
Ниацинамидът, вид вит.В3, е отговорен за изсветляващия ефект. Изсветлява пигментните петна, стеснява порите и противодейства на стареенето на кожата.
Аденозинът е отговорен за ефекта против стареене на пантенол серума. Със своя ревитализиращ ефект спомага за регенерирането на кожата, омекотява бръчките и прави кожата отново да изглежда по-млада и свежа.
Ампулата е без алкохол, парабени и изкуствени оцветители и аромати. 50мл.

Цена: 72.00лв.


Балсам за устни с адаптиращ се нюанс

За естествено меки, овлажнени и изкусителни устни. С лек нюанс, според pH-то на устните. Мека, нелепкава текстура, която се нанася лесно. Овлажняващ балсам за устни с лек нюанс, определящ се от pH-то на устните. Безцветен, преди полагане на устните, гланцът за устни придобива оттенък след контакт с кожата. Той реагира на pH на устните и по този начин се адаптира индивидуално към всеки.
Грижи се нежно за устните с пантенол, серамиди и букет от растителни масла, за да бъдат те овлажнени и меки дълготрайно. Пантенолът и серамидите укрепват кожната бариера и я овлажняват. Пантенолът има също и успокояващ, и противовъзпалителен ефект. Маслото от ший предпазва кожата от загуба на влага. Маслата от авокадо и жожоба също помагат да се стане чувствителната кожа на устните мека, еластична и овлажнена. В същото време маслата от какао и от ший действат, като лек естествен слънцезащитен крем. Подходящ за употреба под и над червило. 3.8гр.

Цена: 27.00лв.


Веган нежен овлажняващ сънцезащитен крем SPF50+ PA++++

Дълбоко хидратира и защитава кожата от вредните слънчеви лъчи. Подходящ за под грим. Веган сертифициран. Не оставя бял слой при използване. Подходящ и за чувствителна кожа. Дълбоко хидратира и защитава кожата от вредните слънчеви лъчи. Не оставя бял слой при използване. С тройно действие: анти-ейдж, избелващо и слънцезащитно. С невидимия си слой защитава еднакво добре от преки слънчеви лъчи през лятото и от индиректни UV лъчи през по-мрачните месеци. Съдържа: 10-слойна хиалуронова киселина – благодарение, на която овлажнява кожата с големи, средни и малки молекули; Серамид NP – базова съствка за здрава и защитена кожа; 7 натурални растителни масла: маслиново, лайка, розмарин, салвия, масла от борови иглички, кедър, сибирска ела, както и кокосово и рициново масло. Подходящ за под грим. Веган сертифициран от с френски ЕVE сертификат. Подходящ и за чувствителна кожа. Не съдържа химикали и вредни за кожата съставки. 50мл.

Цена: 45.50лв.


Гел-крем за лице на водна основа – Пантенол

Нежен крем за лице на водна основа, с немазна консистенция. Подобрява кожната бариера, като поддържа нейното леко киселинно pH 5.5.
С двойна функция: изсветляване на тена и намаляване на бръчките. С овлажняващо, успокояващо и антиоксидантно действие.
С изцяло устойчиви екологични съставки. Формулиран само с EWG зелени съставки. Без алкохол, синтетични оцветители и синтетични аромати. Мек гел крем, който осигурява изблик на хидратация. Укрепва кожната бариера с Хуалуронова киселина, Хидролизирана Хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло, Пантенол (Вит.В5), Дезертика (ферментирали водорасли хлорела), Ниацинамин (Вит.В3), Аденозин (композиция от аминокиселини), екстракти от зелен чай, Центела азиатика, листа от Розмарин, Токоферол (вит. Е и антиоксиданти). Най-добрият хидратиращ крем за всички сезони, осигуряващ хидратация, без да оставя кожата мазна. 50мл.

Цена: 65.00лв.


Защитен бариерен крем за лице за чувствителна кожа

Хипоалергичен крем без изкуствени оцветители и аромати. С овлажняващ ефект, доказано, траещ до 100 часа. Поддържа здравословно за кожата pH. С двоен овлажняващ ефект, благодарение на Кросбариерния комплекс. Овлажнява, заглажда кожата и подсилва кожната бариера. Нежно и бързо попива в кожата. Не оставя лепкав и мазен филм върху кожата. Съдържа уникалната Needly двойна овлажнителна кросбариерна технология, която овлажнява хоризонтално: с Пантенол (провит.В5) и вертикално, чрез Еко липиден кожен серамид, растителен холестерол и расттелни мастни киселини. Заедно веществата увеличават кожната бариера и активно хидратират кожата в дълбочина. Освен уникалния Кросбариерен комплекс на Needly, кремът съдържа и: алантоин, който успокоява кожата, токопферол (вит.Е), масла от ший, авокадо и макадамия – омекотяват и хидратират в дълбочина, Гуаязулен, който съдейства за омекотяване и заглаждане на кожата и растителен Сквалан. Гуаязулеът е чудесна съставка за ежедневна поддръжка на кожата, тъй като непрекъснатото възпаление допринася за преждевременното стареене на кожата. Скваланът е наситен и стабилен въглеводород, който се намира естествено в кожата. Той не е комедогенен и е подходящ за употреба върху всички типове кожа. Той поддържа кожата хидратирана – лесно се абсорбира и предотвратява загубата на вода, като същевременно помага за възстановяване на бариерата на кожата ни, като я предпазва от външни агресори от околната среда. Способността му да намалява възпалението осигурява облекчение при акне, екзема, псориазис, дерматит и розацея. Той е подходящ, като част от подмладяваща рутина, като увеличава блясъка и жизнеността на кожата, намалява появата на фини линии и бръчки и зачервяването. 80мл.

Цена: 65.00лв.


 

Крем за ръце „Дъждовна градина“

Свеж аромат на билки и лотус, пълен със свежестта на дъждовната градина. Копринено гладка кремообразна текстура, с масло от шеа, пантенол, серамиди, масло от сладък бадем, маслиново масло, кокосово масло и арганово масло, която се разтапя от топлината на кожата. Нелепкава формула, която бързо попива в кожата и я овлажнява дълготрайно. С успокояващо, противовъзпалително и регенериращо действие.
Ефективно възстановява предпазната бариера на кожата. Подходящ и за чувствителна кожа. 30мл.

Цена: 21.00лв.


 

Крем за ръце „Мечтан пустинен оазис“

Мистериозна атмосфера, създадена от меки дървесни и флорални аромати. Копринено гладка кремообразна текстура, с масло от шеа, пантенол, серамиди, масло от сладък бадем, маслиново масло, кокосово масло и арганово масло, която се разтапя от топлината на кожата. Нелепкава формула, която бързо попива в кожата и я овлажнява дълготрайно. С успокояващо, противовъзпалително и регенериращо действие.
Ефективно възстановява предпазната бариера на кожата. Подходящ и за чувствителна кожа. 30мл.

Цена: 21.00лв.


 

Крем за ръце „Райски мускус“

Смес от чиста магнолия и класически мускус, които ви карат да се чувствате все едно сте в Рая. Копринено гладка кремообразна текстура, с масло от шеа, пантенол, серамиди, масло от сладък бадем, маслиново масло, кокосово масло и арганово масло, която се разтапя от топлината на кожата. Нелепкава формула, която бързо попива в кожата и я овлажнява дълготрайно. С успокояващо, противовъзпалително и регенериращо действие.
Ефективно възстановява предпазната бариера на кожата. Подходящ и за чувствителна кожа. 30мл.

Цена: 21.00лв.


 

Леко масло за лице

Лека текстура, като серум и силно овлажняваща, като масло. Масло с ултра ниска маса, подходящо и за дехидратирана мазна кожа.
Осигурява мек сияен вид на кожата и я прави еластична.
С масла от камелия, жожоба, сладък бадем, семена на зелен чай и екстракт от самоферментирала био мая, хлорела вулгус, ниацинамид (вит.В3), аденозин (композиция от аминокиселини). Попива бързо, не омазнява. Насладете се на дълбока грижа и младежки блясък!
Ултра-лекото масло за лице на Needly дълбоко овлажнява кожата, оставяйки я мека, сияйна и гладка. С изглаждащ, озаряващ, избелващ, успокояващ, овлажняващ, антиоксидантен и анти-ейдж ефект.
Тайната? Екстракт от мая. Тази популярна съставка в Корея е важен съюзник за суха и раздразнена кожа. Mаслото за лице не само повишава съдържанието на влага в кожата, но и ускорява обновяването на клетките и стимулира образуването на колаген. Освен това екстрактът от дрожди помага за успокояване на зачервяванията и раздразненията – за равномерен тен без бръчки.
Ценното масло от камелия, тайна за красота, използвана от векове в Азия, има изключителни овлажняващи свойства и помага за укрепване на кожната бариера срещу вредните влияния на околната среда, за да поддържа кожата здрава, еластична и сияйна. Ниацинамидът предотвратява появата на нови признаци на стареене, намалява хиперпигментацията и оставя кожата сияйна.
Добре познатите масла от жожоба и сладък бадем се използват широко за овлажняване и подхранване на кожата. Те не само омекотяват кожата, но имат антиоксидантни свойства и я защитават – за перфектна кожа по всяко време! 30мл.

Цена: 70.00лв.


Нежен почистващ балсам за лице

Няколко степенно почистване на лицето с един продукт
3 в 1: почистващ балсам, почистващо масло и почистващо мляко
Премахва грима Подходящо за всички типове кожа
Контролира производството на себум
Без алкохол и аромати. Решението за всички, които искат да се лишат от дългата рутина на махането на грима.
Мекият почистващ балсам на корейската марка Needly почиства лицето ефективно само с една стъпка. За целта продуктът съчетава 3 различни консистенции: Балсам, Масло и Мляко. При контакт с кожата твърдият балсам се разтапя и се превръща в масло. Когато се масажира старателно и влезе в контакт с вода, се образува млечна субстанция.
В резултат на това почистващият балсам старателно отстранява грима, замърсяванията и излишния себум. В същото време кожата става овлажнена и копринено мека. Балсамът съдържа фини, ферментирали маслени частици, които са особено добри при проникването в порите и разтварянето на излишния себум.
Основните съставки включват масло от камелия, зелен чай, арганово масло, слънчогледово масло, зехтин, масло от жожоба и оризово масло. Масленият комплекс овлажнява кожата, има антиоксидантно действие, подпомага регулирането на производството на себум и укрепва кожната бариера. 120мл.

Цена: 50.00лв.


 

Нежен почистващ гел зa кожа склонна към акне

Лек почистващ гел, подобен на ампула. За лице и тяло. Не изсушава кожата.
Много подходящ за кожа, склонна към акне.
Балансира pH стойността на кожата. Отстранява и най-фините прахови частици
Подходящ и за чувствителна кожа. Нежният почистващ гел за кожа, склонна към акне.
Ако сте склонни към замърсявания и искате да почистите кожата си нежно и ефективно, това е продукт точно за вас.
Измиващият гел се превръща в приятна пяна смесен с вода и нежно почиства кожата. Благодарение на ниското pH, гелът е особено добър за чувствителна кожа и също така възстановява pH на кожата. Не се появяват кожни раздразнения, кожата е достатъчно овлажнена благодарение на глицерина. Освен остатъците от грим и излишния себум, се премахват и най-фините прахови частици.
Съдържащата се салицилова киселина премахва мъртвите кожни клетки, почиства порите и допълнително намалява замърсяванията. Мекият Измиващ гел е подходящ и при акне и по тялото. 235мл.

Цена: 52.00лв.


 

Нежно дълбоко почистващо масло за лице

Нежно дълбоко почистващо масло за лице с ферментиралите масла. С моментален видим ефект за намаляване на черните точки. Масленият комплекс овлажнява кожата, има антиоксидантно действие, подпомага регулирането на производството на себум и укрепва кожната бариера.
Премахва грима, замърсяванията и излишния себум.
Овлажнява и омекотява кожата. Не изсушава кожата. Подходящо за мазна и за чувствителна кожа. Без систетични оцветители и аромати. Нежно дълбоко почистващо масло за лице с ферментиралите масла. С моментален видим ефект за намаляване на черните точки. Масленият комплекс овлажнява кожата, има антиоксидантно действие, подпомага регулирането на производството на себум и укрепва кожната бариера.
Премахва грима, замърсяванията и излишния себум.
Овлажнява и омекотява кожата. Не изсушава кожата. Подходящо за мазна и за чувствителна кожа. Без систетични оцветители и аромати. 240мл.

Цена: 52.00лв.


Силно концентриран бариерен тонер

Троен кумулативен овлажняващ ефект, отвътре навън, който успокоява и силно чувствителната кожа. Със завършен тест за продукт успокояващ силно чувствителната кожа. Поддържа здравословното за кожата pH. Силно концентриран бариерен тонер, който силно овлажнява и успокоява много чувствителната кожата. Стимулира естествената кожна бариера, предпазвайки кожата от външни дразнещи агенти. Не оставя лепкав и мазен филм. Подсилва кожната бариера. Съдържа уникалната Needly двойна овлажнителна кросбариерна технология, която овлажнява хоризонтално: с Пантенол (провит.В5) и вертикално, чрез Еко липиден кожен серамид, растителен холестерол и растителни мастни киселини. Заедно веществата увеличават кожната бариера и активно хидратират кожата в дълбочина. Съдържа още Гуаязулен, който съдейства за успокояване, омекотяване и заглаждане на кожата. Гуаязуленът е чудесна съставка за ежедневна поддръжка на кожата, тъй като непрекъснатото възпаление допринася за преждевременното стареене на кожата. Съдържа растителен Сквалан. Скваланът е наситен и стабилен въглеводород, който се намира естествено в кожата. Той не е комедогенен и е подходящ за употреба върху всички типове кожа. Той поддържа кожата хидратирана – лесно се абсорбира и предотвратява загубата на вода, като същевременно помага за възстановяване на бариерата на кожата ни, като я предпазва от външни агресори от околната среда. Способността му да намалява възпалението осигурява облекчение при акне, екзема, псориазис, дерматит и розацея. Той е подходящ, като част от подмладяваща рутина, като увеличава блясъка и жизнеността на кожата, намалява появата на фини линии и бръчки и зачервяването. Кремът съдържа още и ценни екстракти от: Центела Азиатика, Смокиня, Амарант (Amaranthus Caudatus) и масла от: Макадамия, Авокадо. 200мл.

Цена:65.00лв.

Силно хидратираща нощна маска за устни

Активно подхранва, предпазва и хидратира усните през нощта. Предотвраява напукването им с натурални съставки. Съдържа само съставки сертифицирани от EWG (Environmental Working Group), че са напълно задравословни за вас. Съдържа 5 ферментирали натурални веган масла, добити чрез био емулсиолна технология.
Поглезете се, дори докато спите. Не съдържа химикали, изкуствени оцветители и алкохол. Съдържа само съставки сертифицирани от EWG (Environmental Working Group), че са напълно задравословни за вас. Специалната формула с натурални масла и екстракти предпазва и възстановява кожата дори през студения сезон, като й помага да придобие обем и да изглежда свежа и непокътната. Маската съдържа пантенол, една от най-известните съставки в грижата за кожата: той не само интензивно овлажнява, но има и противовъзпалителен ефект и подхранва устните, дори през зимата.
Съдържа пантенол (провитамин В5), който подсилва естествената кожна бариера и хидратира дълбоко кожата, като я оставя естсествено сияйна. Серамид NP, който е голям вътреклетъчен липид, който играе главна роля за запазване на кожната бариера и запазване на хидратацията на кожата. Маската е богата и на изключително подхранващи масла от: нощна иглика, зехтин, слънчоглед, авокадо и арган, които успокояват раздразненията, овлажняват и най-сухите устни и омекотяват кожата. Съдържа още екстракт от центела азиатика, моринга, лайка, листа от камелия, лавандула, алое барбаденсис и други полезни за кожата екстракти. Но това не е всичко: тези масла са и антиоксиданти и допринасят за гладки и кадифени устни. Маслото от шеа добавя допълнително овлажняване към маската.
Серамидите са от съществено значение за трайността на ефектите на другите съставки: те поддържат устните овлажнени и еластични при всяка възможност.
Събудете се с перфектно подхранени устни! 10мл.

Цена: 27.00лв.


 

Успокояващ крем – Центела азиатика

Троен кумулативен овлажняващ ефект, отвътре навън, който успокоява и силно чувствителната кожа. Със завършен тест за продукт успокояващ силно чувствителната кожа. Поддържа здравословното за кожата pH. Кремът е лек, но е способен да успокои и хидратира в дълбочина и най-сухата и чувствителна кожа. Хипоалергичен е. Подходящ е за всички сезони. Съдържа съставки, които успокояват и хидратират кожата бързо и дълготрайно: Центела азиатика (в обилно количество), вода от корейски кипарис, корейски див сладък Пелин, хиалуронова киселина, хидролизирана хиалуронова киселина, Пантенол (провит.В5), Алантоин, Серамид NP, екстракт от Салвия, екстракт от Босилек, екстракт от Градинска Ружа, Токоферол (вит.Е). Ежедневната употреба на крема ви гарантира спокойна и хидратирана кожа, без раздразнения и зачервявания от външни агенти по нея.NEEDLY Успокояваща ампула – Центела азиатика 48мл.

Цена: 62.00лв.


 

Успокояваща ампула – Центела азиатика

Успокоява раздразнената кожа от външна агенти. Ефективно се грижи за дехидратираната кожа. Лека текстура, която бързо попива в кожата.
Концептуални съставки: Центела Азиатика, Вода от Корейски Кипарис (богата на Фитонцид и Флаваноиди) и Корейски Див сладък Пелин. Без изкуствени оцветители и аромати. Подходящ и за чувствителна кожа. Изключителна формула с високо съдържание на Центела Азиатика, Кипарисова вода и екстракт от див сладък Пелин. Всичките с корейски произход. Ампулата съдържа още: алонтоин, хиалуронова киселина, хидролизирана хиалуронова киселина, екстракт от захарна тръстика, екстракт от Салвия и други силно хидратиращи съставки. Използвана ежедневно, ампулата осигурява дълбока хидратация и нежно успокоява раздразнената кожа. 30мл.

Цена: 52.00лв.


 

Центела азиатика охлаждащи и успокояващи тампони

Готови за употреба напоени тампони успокояващи и хидратиращи моментално кожата раздразнена от външни агенти. Незабавно понижава температурата на кожата с 4.1 градуса.
С високо съдържание на екстракти от корейска Центела Азиатика, корейски Пелин и вода от Корейски Кипарис. Без изкуствени оцветители и аромати. Подходящи за чувствителна кожа. Със завършен тест за успокояване на кожата. 100% чист памук с биоразградим сертификат. NEEDLY използват ценни съставки, които хидратират и успокояват бързо кожата. Сред тях са: Чист корейски екстракт от Центела Азиатика във високо количество в продукта, екстракт от корейски Кипарис, екстракт от Корейски Пелин, Хиалуронова киселина, Хидролизирана Хиалуронова киселина, Алонтоин, масло от Босилек, масло от Салвия и други. Магическият ефект на успокояващите и хидратиращи тампони на NEEDLY се дължи на първите три описани съставки и тяхното количество в продукта. Продуктът подходящ за всеки тип кожа: нормална, суха, чувствителна и мазна. 70 тампона.

Цена: 48.00лв.


 

FAU СИЯЕН МЕК ОКОЛООЧЕН КРЕМ С БОТОКС СЪСТАВКА

Четири вида пептиди защитават кожата. Свеж завършек с добро и бързо попиване, без усещане за лепкавост. Съдържа съставки от растителен произход. Съставката на ботокс: ацетилхексапептид. С керамичният апликатор осигуряващ охлаждащ ефект и подпомага кръвообращението. Подходящ и за чувствителна кожа. Съдържа съставки с растителен произход, които придават еластичност и жизненост на очите, където лесно се появяват бръчки. Съставката на ботокс, ацетилхексапептид, съдейства за намаляването на бръчките около очите.
*  Нероли водна основа: съдържа вода от горчив портокалов цвят, като основа вместо обикновена пречистена вода. Осигурява блясък и жизненост на зоната около очите.
* Ботокс съставка: ацетилхексапептид, тъй като е подобен на протеина, той лесно прониква в кожата, така че можете да видите ефекта на еластичността на кожата след кратко време. Той е отличен за премахване на бръчките и спомага за подобряване на еластичността на очите.
*  Моментално охлаждащ керамичен апликатор, който се изпича три пъти по-висока температура: над 800 градуса. Осигурява охлаждащ ефект при допир с кожата. Понижава температурата на кожата около очите и подпомага кръвообращението при масаж на зоната.
Препоръчва се за:
*  Тези, които имат намалена регенерация на кожата поради стареене.
*  Тези, които се интересуват от еластичността на кожата и бръчките.
*  Тези, които имат сух и повяхнал тен.

Цена: 55.00лв.